Proces

Madronal Webdiensten vind het belangrijk om precies te maken wat de klant voor ogen heeft. Wanneer u een website koopt bij Madronal Webdiensten zal de website niet als klaar worden gezien totdat de klant volledig tevreden is met de website. 

Eerste stap

De eerste stap is het contact zoeken met Madronal Webdiensten. Dit kunt u in het contactformulier doen. In dit formulier kunt u een korte beschrijving geven van het idee dat u heeft voor uw website. Aan de hand van dit bericht zal gekeken worden wat Madronal Webdiensten voor u kunt doen. U kunt binnen 2 dagen een antwoord terug verwachten.

Tweede stap

Als uw bericht is bekeken en er is geconcludeerd dat Madronal Webdiensten iets voor u kunt betekenen begint de inventariserings fase. Madronal Webdiensten zal door middel van de gegevens die u heeft ingevuld in het contactformulier contact met u opzoeken. Er zul nu een gesprek komen om het complete idee van de klant te krijgen. Aan de hand van dit gesprek wordt de prijs van de website uitgerekend. Als de prijs wordt goedgekeurd en de wensen van de klant zijn goed besproken dan kan er worden begonnen aan het maken van de website.

Derde stap

Na stap twee zal Madronal Webdiensten beginnen aan het maken van uw website. Er zal een eerste versie worden gemaakt die online wordt gezet op een test website. Hier kunt u op uw gemak kijken wat u van de eerste versie vind. Als u wat dingen heeft die u veranderd wilt hebben dan kunt u dit melden. Madronal Webdiensten zal de website aan blijven passen totdat u als klant volledig tevreden bent met de website. 

Laatste stap

Als u geen veranderingen meer wilt doen aan de website en u bent helemaal tevreden dan begint de laatste stap. Tijdens de laatste stap zal Madronal Webdiensten de website online zetten op het door u gekozen webadres. Tijdens deze stap worden ook de zakelijke e-mails aangemaakt als u deze wilt hebben. Nadat dit gedaan is krijgt u een factuur en wordt ook daarmee het project afgerond. U kunt nu genieten van uw strakke nieuwe website.

 

Nieuwsgierig naar het portfolio van Madronal Webdiensten? Klik hier